Promocje
Baton z karobem i orzechami RAW BIO - 47g - Lifefood
Baton z karobem i orzechami RAW BIO - 47g - Lifefood
6,80 zł 6,12 zł
szt.
Migdały w surowej czekoladzie BIO - 70g - Cocoa
Migdały w surowej czekoladzie BIO - 70g - Cocoa
9,99 zł 8,99 zł
szt.
Jagody Goji w surowej czekoladzie BIO - 70g - Cocoa
Jagody Goji w surowej czekoladzie BIO - 70g - Cocoa
13,50 zł 12,15 zł
szt.
Czekolada Surowa z Jagodami Goji BIO - 50g - Cocoa
Czekolada Surowa z Jagodami Goji BIO - 50g - Cocoa
10,50 zł 9,45 zł
szt.
Czekolada Surowa Wiśnia z Acai BIO - 50g - Cocoa
Czekolada Surowa Wiśnia z Acai BIO - 50g - Cocoa
10,50 zł 9,45 zł
szt.
Czekolada Surowa Klasyczna Gorzka BIO - 50g - Cocoa
Czekolada Surowa Klasyczna Gorzka BIO - 50g - Cocoa
10,50 zł 9,45 zł
szt.
Baton jabłkowy RAW BIO - 47g - Lifefood
Baton jabłkowy RAW BIO - 47g - Lifefood
6,50 zł 5,85 zł
szt.
Baton z acai i bananem RAW BIO - 47g - Lifefood
Baton z acai i bananem RAW BIO - 47g - Lifefood
6,80 zł 6,12 zł
szt.
Baton z jagodą i quinoa RAW BIO - 47g - Lifefood
Baton z jagodą i quinoa RAW BIO - 47g - Lifefood
6,80 zł 6,12 zł
szt.
Białko konopne w proszku RAW BIO - 250g - PUR YA!
Białko konopne w proszku RAW BIO - 250g - PUR YA!
56,99 zł 51,29 zł
szt.

Czekolada Gorzka z Marcepanem Amaretto BIO - 100g - Vivani

Dostępność:   
Cena: 9,60 zł 9.60 PLN
quantity szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0 (Ilość ocen: 0)
Producent: Vivani
Kod produktu: 4203

Opis

Czekolada Gorzka z Marcepanem Amaretto

Skład: Ciemna czekolada: * masa kakaowa, surowy trzcinowy dugar *, masło kakaowe, masło *. Nadzienie (36%): marcepan * (migdały *, miód *), cukier trzcinowy *, syrop glukozowy pszenny      *, amaretto * (60% vol.), tłuszcz palmowy *.

*Produkty rolnictwa ekologicznego

Wszystkie składniki tej czekolady to produkty rolnictwa ekologicznego.

Zwróć uwagę, na to że czekolada nie jest słodzona zwykłym cukrem a cukrem trzcinowym.

Czym różni się cukier trzcinowy od dobrze nam znanego rafinowanego cukru produkowanego z buraka cukrowego? Dlaczego słodycze i potrawy przygotowywane z ciemnego cukru trzcinowego zyskują dodatkowy, niezwykły aromat, którego brakuje, kiedy używamy zwykłego cukru?
Sekretem tej różnicy jest melasa. Ciemny cukier zawiera naturalną melasę i inne domieszki pochodzące z trzciny cukrowej, które nadają mu przyjemny smak i aromat. Podczas gdy smaku melasy pochodzącej z buraka nie akceptuje większość ludzi, ta trzcinowa jest bardzo cenna - wykorzystuje się ją nie tylko w ciemnym cukrze, ale także do produkcji rumu. A o tym jak niepowtarzalny smak i zapach ma rum nie trzeba chyba nikogo przekonywać...


PRODUKT EKOLOGICZNY


Jeżeli powyższy opis nie jest dla Ciebie wystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu: sklep@naturo.pl

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl