Czekolada Surowa z Jagodami Goji BIO - 50g - Cocoa


Opis
Czekolada z Jagodami Goji z nieprażonego ziarna bogata w magnez, potas i żelazo.
Jest to ręcznie formowana tabliczka wykonana z ekologicznego, nieprażonego ziarna rozcieranego i konszowanego na zimno bez dodatku żadnych konserwantów.
SKŁADNIKI
surowe ziarno kakaowca*, cukier palmowy*, tłuszcz kakaowy*, jagody goji(5%)*, kruszone ziarna kakaowca*, wanilia BOURBON* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Zawartość kakao 60%
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2403kJ / 579kcal
Tłuszcz: 44g;
w tym kwasy nasycone: 28g;
Węglowodany: 36g;
w tym cukry: 36g;
Błonnik: 8g;
Białko: 7g;
Sól: 0,2g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera migdały.
PRODUKT EKOLOGICZNY
Jeżeli powyższy opis nie jest dla Ciebie wystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu: sklep@naturo.pl