Promocje

Miso Hatcho na bazie soi BIO - 300g - Lima

Dostępność:   
Cena: 27,50 zł 27.50
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Lima
Kod produktu: BIOP181

Opis

Miso Hatcho na bazie soi


Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie.

Skład: Soja*(64%), woda, sól morska(11%), mąka z prażonego jęczmienia*(0,8%), Koji (Aspergillus oryzae).

*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli CERTISYS - BE1

Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna - 854 kJ (204 kcal)

białko - 23,6 g
węglowodany - 5,4 g; w tym cukier: 2 g
tłuszcz - 9,8 g; w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,6 g
błonnik - 8,2 g
sód - 4 g


Informacja alergiczna:
Zawiera gluten.


PRODUKT EKOLOGICZNY


Jeżeli powyższy opis nie jest dla Ciebie wystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu: sklep@naturo.pl

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl